Ordförklaringar:

Om webbplatsen

Vi vill göra det enkelt att ta del av stödet och hjälpen som Kliniska Studier Sverige erbjuder dig som genomför kliniska studier i hälso- och sjukvården.

På kliniskastudier.se vill vi göra det enkelt för dig som genomför kliniska studier i hälso- och sjukvård att hitta det stöd och den hjälp som vi erbjuder dig.

Vi vill också hjälpa dig att hitta rätt inom Kliniska Studier Sverige genom att snabbt ge dig vägledning till våra regionala webbplatser. På våra regionala webbplatser ges specifik information om våra tjänster och utbud.

Olika målgrupper

Vi vänder oss till dig som genomför kliniska studier i hälso- och sjukvård. Du kan arbeta som forskare eller annan forskningspersonal, vara verksamhetschef i en verksamhet som genomför kliniska studier eller vara verksam inom akademin eller life science-företag.

Med vår sökfunktion kan du söka bland dokument, webbsidor, nyheter och evenemang.

Tillgänglighet och språk

Tillgänglighet är en viktig princip för oss. Vi följer webbriktlinjer för offentlig sektor och arbetar löpande med förbättringar.

Tillgänglighetsredogörelse för webbplatsen

Webbplatsen är utvecklad i responsiv design för att du ska kunna få en bra upplevelse oavsett om du besöker oss med dator, surfplatta eller mobil.

På webbplatsen finns information på svenska. Du kan också välja att se en version av sajten med information på engelska.

Kliniskastudier.se in English

Synpunkter

Om du har synpunkter på webbplatsen kan du kontakta oss via e-post.

Senast publicerad: